Classic cross zondag 4 juli

Het moment waar we allemaal zo op hebben gewacht is eindelijk zover. Na 𝟲𝟱𝟴 dagen zal het starthek eindelijk weer gaan vallen voor een wedstrijd om het 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗞𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝗩𝗶𝗻𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗠𝗼𝘁𝗼𝗰𝗿𝗼𝘀𝘀 van de VMCN. Aanstaande zondag zijn we te gast bij de noordelijkste motorcross vereniging van Nederland, MC Delfcross. De club aldaar is in ieder geval zeer enthousiast om de VMCN opnieuw te verwelkomen.

𝗪𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱𝗶𝗻𝗳𝗼:
Er is mogelijkheid om te overnachten van zaterdag op zondag. Dit kost € 15,- per voertuig.
De inschrijving start op zondag om 8.15 uur en de trainingen vangen aan om 9.30 uur.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd zijn te vinden op onze site via de volgende link:
https://vmcn-mx.nl/delfzijl-4-7-2021/

𝘗𝘳𝘰𝘦𝘧 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘺𝘦-𝘵𝘳𝘢𝘤𝘬 𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮:
Bij het ONK jeugd van afgelopen zondag heeft MC Delfcross een pilot gedraaid om te zien hoe het eye-track systeem functioneert bij wedstrijden. Dit systeem draait mee naast de baancommissarissen die op alle posten langs het circuit hun werk als vrijwilliger doen. De rijders zien dus naast een gezwaaide gele vlag, ook licht signalen en horen een sirene. Het was een groot succes. Bij onze wedstrijd gaat het systeem opnieuw worden gebruikt, maar daarnaast staan er ook gewoon vlaggenisten langs de baan.

Wij wensen alle deelnemers een mooie sportieve strijd om het 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗞𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝗩𝗶𝗻𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗠𝗼𝘁𝗼𝗰𝗿𝗼𝘀𝘀 toe en zien jullie graag allereerst allen aanstaande zondag in Delfzijl!